2010. nov. 3.

Ötven felett



A rengeteg munkának is határt kell szabni, 50 év felett már gondolhatunk a gyümölcsök beszedésére, valódi örömökre, értékes kapcsolatokra, illetve átalakítani és az égi küldetésünknek eleget tenni. Hiszen minden hajunk szála számon van tartva, minden embernek íródott feladata az Akashában. Érezzünk rá, beszéljük meg a szellemvilág képviselőivel vagy kérjünk segítséget beavatott személyektől. A régi dolgokról fokozatosan mondjunk le, kis lépésenként változtassunk a lehetőségekhez mérten, az újtól nem félve.
Alakítsuk át szokásainkat. A gondolat teremtő erejével engedjük be a változó lehetőségeket. Kényeztessük testünket-lelkünket, halljuk meg, mit szeretne a szellemünk. Számba kell venni fiatal éveink átalakulását, ehhez mérten megtalálni a hasznos elfoglaltságot. Önmagunk művelése, tanulás, gyógyítás, mások segítése, gyermekek szeretése, állatok védelme, életfeladatunk beteljesítése. Járjunk közösségbe, ahol feltöltődhetünk, meditálhatunk, új ismereteket szerezhetünk.
Legyen olyan időpont, amikor Isten és én a nappaliban lehetünk. Régóta várja ezt a percet, hogy segíthessen. Botlásainkkal együtt szeret, a legjobbat akarja nekünk. Hálával és köszönettel fogadjuk áldását.

A nap újra fel kél, életre hívja lelkünket, folyamatosan melengeti szívünket. Soha nem vagyunk egyedül minden pillanatban bízhatunk az égi vezetésben.
Inci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése