2010. nov. 6.

Gyógyító kövek tisztítása


Tisztíthatjuk a köveinket a csapból kifolyó víz alatt 3-5 percig két ujj között tartva. Folyóvízben, ha pl. a Duna parton járunk vagy más folyó partján. Ott, ajánlom, hogy lazán, több ujjal átfogva tartsuk a követ a markunkban 5-10 percig.
Patakban, forrásvízben, olyan tóban, amelyiknek lefolyásuk van.
Figyelem, az állóvizű tó nem jó erre a célra, mert nem folyik keresztül a víz.
Megtisztíthatjuk őket üvegpohárban tengeri sóval elkevert vízben 2 óra hossza alatt.

Füstölő vagy gyertyaláng füstje fölött két ujj közé fogva négyszer-ötször áthúzzuk a kezünket a füst fölött úgy, hogy a kő van alul, a kézfej fölül. Közben forgassuk meg a követ, hogy ott, ahol fogtuk, ott is érje a füst.

Kerti földben is tisztíthatunk úgy, hogy lehelyezzük a földre a követ délelőtt 8-10 óra között, vagy délután 16-18 óra között 20 percre és kérjük a Földanya segítségét. Elvégezhetjük ezt a módszert virágcserépben is, de ott takarjuk be a követ földdel is. Használat után ürítsük ki a cserépből a földet.

Kövek kiütése, kiürítése: összeüthetünk két követ, vagy finoman odakoccanthatjuk bármihez.

Rizsszemek közé is tehetjük. Itt is az üvegpohár ajánlott, és a letakarás. 20 perc múlva vegyük ki a követ, és dobjuk ki a rizsszemeket.

Fontos tudni, hogy vannak olyan kövek, melyek porózuskőnek számítanak. Ezeket sem vízben, sem földben nem tisztíthatjuk, és a kiütéses módszer sem jó.

Krizantén a tanításaiban arra hívja fel a figyelmünket, hogy a Hold a Föld szemetesládája. Ezért én nem javaslom a Hold tisztításokat és feltöltéseket, mivel a negatív sugárzásokra nincsen szükségünk.
Írta: Ilus
Ha szeretnél ilyen karkötőt, kattints ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése