2011. ápr. 2.

Gyógyító kövek – Faachát


Faachát


Csakra: gyökér

Indián: szarvas

Nyugati: bika, ikrek, rák, skorpió

Kínai: kígyó, ló, bárány, disznó

Elem: föld, levegő, víz


Gyógyhatások: Az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása révén ellenállóbbá tesz. Fizikai kimerültség esetén is jó segítséget jelent.


Lelki hatás: Javítja a kitartó képességet, lelket egyensúlyba hozza.


Felhasználható: Marokkőnek és ékszernek. Elixírnek és helyileg.


Tisztítás: földön, folyóvízzel, füst felett

Tisztíthatjuk a köveinket a csapból kifolyó víz alatt 3-5 percig két ujj között tartva. Folyóvízben, ha pl. a Duna parton járunk vagy más folyó partján. Ott, ajánlom, hogy lazán, több ujjal átfogva tartsuk a követ a markunkban 5-10 percig. Patakban, forrásvízben, olyan tóban, amelyiknek lefolyásuk van. Figyelem, az állóvizű tó nem jó erre a célra, mert nem folyik keresztül a víz. Megtisztíthatjuk őket üvegpohárban tengeri sóval elkevert vízben 2 óra hossza alatt.


Kerti földben is tisztíthatunk úgy, hogy lehelyezzük a földre a követ délelőtt 8-10 óra között, vagy délután 16-18 óra között 20 percre és kérjük a Földanya segítségét. Elvégezhetjük ezt a módszert virágcserépben is, de ott takarjuk be a követ földdel is. Használat után ürítsük ki a cserépből a földet.


Füstölő vagy gyertyaláng füstje fölött két ujj közé fogva négyszer-ötször áthúzzuk a kezünket a füst fölött úgy, hogy a kő van alul, a kézfej fölül. Közben forgassuk meg a követ, hogy ott, ahol fogtuk, ott is érje a füst.

Kép forrása: internet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése