2011. márc. 16.

Gyógyító kövek – Tűzachát


Tűzachát

Csakra: gyökér
Indián: szarvas
Nyugati: bika, ikrek, rák, skorpió
Kínai: kígyó, ló, bárány, disznó
Elem: föld- tűz

Gyógyhatások: Regenerálja a sejteket, új friss erővel tölt fel, védelmet nyújt az immunrendszer számára. Hatékonyan segít az agy és-idegrendszer működésében. Valamint fokozza az anyagcserét, enyhíti a hőhullámokat. Látásjavítás által kivédi az esetlenséget, tehetetlenséget. Részt vesz a sejtemlékezésben is a használat folyamán.

Lelki hatás: Kapcsolatot hoz létre a földdel, belső tűzzel, erősíti a lelket. Védelmez, nyugalmat és biztonságot ad. Elősegíti a belsőlátást, és relaxál. Feltölti az aurát. Fejleszti a tudatosságot.

Felhasználható: Marokkőként és ékszernek.
Elixírként, vagy helyileg.

Tisztítás: füst, földön
Füstölő vagy gyertyaláng füstje fölött két ujj közé fogva négyszer-ötször áthúzzuk a kezünket a füst fölött úgy, hogy a kő van alul, a kézfej fölül. Közben forgassuk meg a követ, hogy ott, ahol fogtuk, ott is érje a füst.

Kerti földben is tisztíthatunk úgy, hogy lehelyezzük a földre a követ délelőtt 8-10 óra között, vagy délután 16-18 óra között 20 percre és kérjük a Földanya segítségét. Elvégezhetjük ezt a módszert virágcserépben is, de ott takarjuk be a követ földdel is. Használat után ürítsük ki a cserépből a földet.

Kép forrása: internet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése