2011. febr. 3.

Gyógyító kövek – Amazonit




Amazonit
Csakra: szív-torok-3.szem
Nyugat: bika, mérleg
Kínai: kígyó, kutya, patkány, tigris, nyúl,
Elem: föld-levegő

Gyógyhatások: Finomítja az agyi-idegi összeköttetéseket. Enyhíti a terhességi és szülési, menstruációs fájdalmakat. Depressziós és önpusztító hajlam esetén is alkalmazhatjuk.

Lelki hatás: Geopatikus, stresszoldó. Kiegyensúlyozza a női, és férfi aspektusra vonatkozó érzéseinket, tulajdonságunkat. Képes egyesíteni a fizikai- és étertest rezgéseit.
Támogatja az önzetlen tiszta szeretetet. Védelmet nyújt az elektromágneses szennyeződés, a mikró hullámok és mobiltelefon sugárzás esetén.

Felhasználható: Marokkőnek, medálként és elixírnek.

Tisztítás: földön, füst felett
Füstölő vagy gyertyaláng füstje fölött két ujj közé fogva négyszer-ötször áthúzzuk a kezünket a füst fölött úgy, hogy a kő van alul, a kézfej fölül. Közben forgassuk meg a követ, hogy ott, ahol fogtuk, ott is érje a füst.

Kerti földben is tisztíthatunk úgy, hogy lehelyezzük a földre a követ délelőtt 8-10 óra között, vagy délután 16-18 óra között 20 percre és kérjük a Földanya segítségét. Elvégezhetjük ezt a módszert virágcserépben is, de ott takarjuk be a követ földdel is. Használat után ürítsük ki a cserépből a földet.

Kép forrása: internet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése