2011. jan. 23.

Spirituális pályaválasztás-pályaorientációs tanácsadás



Amikor egy lélek elhatározza, hogy újra testet ölt, először is megtervezi a következő életét. Ezt a tervet nevezzük hálótervnek.
A lélek megtervezi, hogy milyen beállítottságú legyen az illető. Korábbi felhalmozott adósságaiból kifolyólag meghatározza, hogy a Föld, azaz a természet felé kell többet törlesztenie, így válik belőle
Kertész, állatkerti gondozó, zöld aktivista, gazdálkodó stb.
Ha inkább az emberek felé van több törleszteni valója, így választ humán pályát.
Orvos, gyógyító, masszőr, tanár, védőnő, idősgondozó, ápoló stb.
De amennyiben nem látjuk a hálótervünket, még van esélyünk ráérezni milyen munkát, foglalkozást találtunk ki magunknak megszületésünk előtt. Nagyon szerencsés az az ember, aki azt a munkát végezheti, amelyet eltervezett magának. Ugyanis ebben az esetben a legboldogabb. Hisz minden, ami megegyezik lelkünk vágyával, örömet okoz nekünk.

Igen ám, de megeshet, és sajnos milyen sokszor, hogy bármennyire vágytunk pályánk kezdetén valamire, nem volt lehetőségünk megvalósítani. Ez lehet az egyik ok, a másik pedig az, hogy olyan fiatalon és éretlenül kell elkezdenünk életünk aktív szakaszát, hogy mi magunk sem tudjuk, mivel is szeretnénk foglalkozni.

Azoknak, akik változtatni szeretnének, de nem tudják milyen pályán éreznék magukat a legjobban, ajánlom figyelmükbe a spirituális pályaorientációs tanácsadást. Ennek segítségével megtudhatjuk, hogy melyek azok a munkaterületek, melyeken jól érezné magát, illetve a hálótervben kijelölt feladatokat hol tudná a legoptimálisabban elvégezni. Ha érdekli, írjon e-mailt, vagy jelentkezzen itt

Tanácsadás fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése