2012. febr. 8.

Új év, általános gondolatok és tervek

Fizikai és szellemi síkon az idők változása, gondolataink kavargó forgása, mint különféle aspektusok, energia áramlatok, mind befolyással vannak életünk minőségére és vágyaink beteljesülésére. Természetesen a közeg, s a háttértényezőknek is fontos szerep adódik valóságunk kialakulásában, a mindennapok megélésében.

Fordult a naptár, az új év magában hordozza a múlt lezárását, és azon dolgaink, szokásaink elengedését, melyek már nem támogatják utunkat. Szirmokra bomlanak az új lehetőségek.

Egyre azon töprengünk, melyik is lesz a számunkra a helyes alternatíva.

Ilyenkor sokan teszünk fogadalmakat – ígéreteket: önmagunknak-másoknak, és Istennek,

hogy ezentúl jobban vigyázunk magunkra-családunkra, és segítőkészebbek leszünk embertársainkhoz. Többet törődünk egészségünkkel, hogy leadjuk a plusz kilókat, sokat mozgunk és elmegyünk szűrővizsgálatokra. Édesség, alkohol-és nikotin utáni vágyunkat, felesleges gyógyszerfogyasztásunkat kordában tartjuk, továbbképzésen veszünk részt.

Teljes életmódváltásban gondolkodunk igazán a lelkünk mélyén lehet, kissé megtorpanunk, de ez ne vegye el a kedvünket, a céljaink elérésében.

Az eredmény valójában, csakis önmagunk felelőssége, és személyiségünk jellemző vonásait mutatja, auránk fénytükrében csakráink működésében.

Ha tudatos megfontoltsággal, szellemi vezetés által haladunk előre eljönnek a csodák életünkbe.

Az akadályokon könnyebben átjutunk: A káosz állapotban hatalmas, örvénylő változó energiaáramlatok kavarognak, s mi úgy véljük, hogy rombolási szándékkal telített, pedig valójában arra vár, hogy valaki rendszerbe fogja, hogy alkossunk pozitív dolgokat általa.

Merjük megragadni az új lehetőségeket, de ezzel a tevékenységünkkel ne sértsünk másokat.

Találjunk hasonló társakra, alkossunk Egységet, szolgáljuk a fejlődést együttérzéssel.

Tanácstalanság esetén kérjünk segítséget egy jó baráttól, vagy szakemberektől.

Számtalan irányzat, lehetőség közül tudunk választani. Ismerjük meg az ezoterikát, barátkozzunk a spiritualitással és forduljunk a természetes gyógymódok felé.

A Teremtő atyai szeretettel és végtelen tudatossággal alkotta meg a Világegyetemet, és benne az Embert. Valójában minden sejtünk sugallja, hogy mire is lenne igazán szükségünk, csak esetleg pont most, nem akarjuk meghallani.

Ha nem vagyunk magunkért, ki van értünk?

Ha csak magunkért vagyunk, minek élünk?

Ha Istent magunk mellett tudjuk, ki lehet ellenünk?

Hallgassunk a szívünkre, küldjünk minden embertársunknak fényt és szeretetet, még azok részére is kikre nagyon haragszunk. (negatívenergia oldása miatt)

Óvjuk környezetünket, csodálatos bolygónkat és a földünk összes élőlényét.

Amikor az élethelyzetek megkívánják tőlünk a segítő kezet, gondolkodás nélkül adjuk oda békével. Hálásan köszönjük meg Istennek, hogy elénk tette ezt a lehetőséget, vállaljuk fel, még akkor is, ha ránk nézve kicsit fárasztóvá válna a dolog. Külön áldást kaphatunk érte.

Fontos a megértés-alkalmazkodás, egységépítés a Jézusi tanítások követése.

Hiszek abban, hogy értékes és tanulságos az életünk, bármilyen inkarnációt is választottunk, ebben a küldetési ciklusban. Legyünk szegények-gazdagok, sikeresek vagy csak egyszerű formában telik sorsunk, mindenképpen egy ajándék az álmunk forgatagában. A gondolatokat lehetne különböző színekkel ködösíteni, de távol áll tőlem ez a szándék.

A magam kis egyszerűségével kérem az Égiek Áldását, hogy boldogan biztonságban, és szeretetben élhessünk a világban mindannyian. Az összefogásban rejlik az erő, a hidat keressük, ne az árkot. Bennünk található az érték és a tehetség.

Több múlik rajtunk, mint gondolnánk cselekedeteink kifelé tükrözve olyanok legyenek, mint amit önmagunk felé elvárunk. Tartsuk be ezt az Ősi-törvényt, kísérje minden léptünket a Szeretet és

Bőség Angyala. Írta: Inci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése