2012. febr. 8.

Égtájak, Évszakok, Őselemek Angyalai

Az Angyalok sokat segítenek sugallataik és egyéb jelzéseik által a mindennapi életünk meneteiben, és különös empátiájukkal hatnak ránk a betegségek sikeres gyógyításában vagy még az üzleti tevékenységünkben is támogatást kaphatunk tőlük.

Amennyiben jól ráhangolódunk isteni lényükre, csodában lehet részünk.

A legegyszerűbben, szívünk vágyával szólíthatjuk Őket a közelünkbe.

Észak Angyala: Azokat a mentális erőket segít ösztönözni magunkban, melyekkel kitűzhetjük a célunkhoz vezető utat, irányt mutat, határkijelölő.

Kelet Angyala: Az elfogadás, a felismerés képességét szorgalmazza elménknek, így lendíti előre gondolkodásunkat. Bizonytalanság esetén mély szeretet impulzusokat kaphatunk általa.

Dél Angyala: Melegséget, békességet nyújt az útra, bármelyiket is választottuk.

Célirányosan sugallja a megfelelő alternatívát, továbbá jelzést ad, és megnyugtat, hogy jól választottunk.

Nyugat Angyala: A látszólagos kudarcok, kételyek közepette békés nyugalmat áraszt szívünkbe, hogy rendezni tudjuk gondolatainkat, és megtegyük a szükséges önvizsgálatot.

Begyógyítja lelki sebeinket, és beindítja továbbhaladásunkat.

Égtájak Angyalainak meghívása:

Az égbolt horizontján a négy égtájat kössük össze egy függőleges, valamint vízszintes vonallal. Így megjelenik a gyönyörű fénykereszt lelki szemeink előtt. Az eredmény, hogy az Égiekkel létre jött a kapcsolat.

A tiszteletadás után kérhetjük az Angyalokat a megfelelő égtáj felé fordulva, hogy miben is óhajtjuk a segítségüket. Az elragadtatás pillanatai után, adjunk hálát.

Évszakok Angyalai:

Ők az égtájak angyalainak kiegészítői. A testre, az érzéseinkre hatnak, hogy egészségesen harmonikusan élhessünk. Hatásukat a mi szabad akaratunkat tiszteletben tartva fejtik ki.

Tudatosan figyeljünk az energiák minőségére.

Tavasz Angyala: Szellemisége feltölti a föld energiáit, és számunkra is biztosítja a megújulást.

Vágyak, gondolatok célok kikristályosodnak, beindulnak a gyógyulási folyamatok. Támogatja az immunrendszert, enyhíti a depressziót. Rosszkedvünk átalakul.

Nyár Angyala: A megkezdett átalakulási folyamatokhoz további erőt ad.

Megvilágítja elménket, dédelget és felmelegít. Erősíti jó tulajdonságainkat. Kivezet a rögös útról. Támogat a méregtelenítésben, és megszabadít a bosszúságtól-haragtól.

Ősz Angyala: A közeli és távoli terveink beérésénél a legerősebb a jelenlétük. Élvezhetjük munkánk gyümölcsét, életünk bármely területén a kiteljesedést. A távolságtartó falak lebomlanak, gondosabban tudunk figyelni másokra.

Tél Angyala: Nyugalom, pihenés az új feladataink megálmodásának időszaka alatt segítenek

felismerni hibáinkat, gyengeségeinket. Boldogan szurkolnak, hogy meglássuk az Isteni éltető

Fényt.

Őselemek:

Az egész teremtett világ az őselemek energiájából épül fel. Nagyon fontos az egység a harmonikus működés általuk, ezért ne állítsunk fel rangsort, hisz egyik sem létezhet a másik nélkül.

Föld Angyala: Az ősbizalom a szeretet, a táplálás gyökereink tisztelete. Felemel a csillagok közé, anyai gondoskodással átölel.

Víz Angyala: A fizikai testben a sejtek között szállítja az információt, ösztönzi a salaktalanítást. Lecsendesíti, kordában tartja belső tüzünket. Segít kapcsolatot tartani az Éggel és más vizek szellemével.

Tűz Angyala: Hordozza Isten aktív erejét, ezt letranszformálja számunkra. Szorgalmazza fizikai, szellemi tevékenységünket. Osztályozza a test-lélek számára hasznos és káros dolgokat. Hatékonyan figyel a vízben szállított információkra. Erejével-fényével távol tartja a sötét erőket.

Levegő Angyala: Tiszta szívvel és őszinte kéréssel csatlakozhatunk általa a Teremtőnkhöz.

/Bármely Angyal tudja az utat Istenhez, választhatunk lelkünkhöz mérten/. Tudatos kapcsolatunk által, jobban tudunk dönteni, feltöltődni.

Az Angyalok nagyon készségesek alig várják, hogy segíthessenek nekünk.

Ne féljünk hívni Őket, de ezt mindig Jézus nevében kérjük, ahol Ő van, Szűzanya is feltűnik.

Kívánom, hogy mihamarabb éljék át a csodát, ami leírhatatlan mély szeretettel hat, és örökre megmarad. Többé nem kell más bizonyosság. Újra vágyunk rá, és ismét eljön, ha a béke útját járjuk.

Felhasznált irodalom: Pósa Ferenc Spirituális útmutató szellemi vándoroknak.

Írta: Inci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése