2011. nov. 25.

Mindennap egy kis vakáció /az energiákban/


Valahányszor napközben akad egy pár szabad percünk – megbeszélések között, buszon utazva, képzeljük el, hogy visszahúzódunk egy csendes szobába. Amikor idegesek, zaklatottak vagyunk, egyre növekszik bennünk a feszültség, üldözött vadnak érezzük magunkat. Foglaljuk el ezt a csendes kis zugunkat. Mondjuk azt minden rendben és pihenek egy kicsikét.

Lehet, hogy csodában is részünk lesz. Érkezhet akármilyen rövid idő alatt is szellemi szintről vendég. Szabad kérdezni, hogy mi járatban van, és jó szándékkal jött-e? Ha igen kinyithatjuk szívünket. Lazítsunk, hagyjuk, hogy a testünk megnyugodjon, és töltekezzünk be a fény gyógyító erejével. Ezeket a röpke perceket megköszönve lelkünknek, folytathatjuk a teendőinket felfrissült erővel és bármikor élhetünk e lehetőséggel ez csak, a mi kis menedékünk.

Amennyiben bővebben szeretnénk megismerni a spiritualitás csodáit, a meditáció varázsát, válasszunk egy csoportot, ahol segítségünkre lehetnek ezzel kapcsolatosan.

A közösségi élmények is tudnak szépek lenni, ha egyszer megízleljük, majd mindig vágyunk rá. Egyszer csak felismerjük, hogy általa mennyi információt kaphatunk a félelmeink legyőzésében.

Szeretettel ajánljuk saját spirituális csoportunkat!

Illetve betegségeink kifürkészésében, meg abban is, mi volt előző három életünk.

Fürödve a csend vizében, mindig harmóniára lelhetünk a Piramis ölében.

Írta:Inci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése